воскресенье

Як зачати дівчинку? Як зачати хлопчика?


ЧОЛОВІК

Зачать мальчика, зачать девочку, приметы пол ребенкаУ чоловіків є особливий внутрішній орган - яєчка, де виробляється і зберігається сперма. Яєчка знаходяться в спеціальних мошоночних мішечках (мошонці), які підтримують температуру яєчок на одному рівні, що необхідно для вироблення сперми. Ця температура трохи нижче, ніж нормальна температура тіла (36,6 С).
Тестостерон - це чоловічий гормон, який також виробляється в яєчках, він бере участь у виробленні сперми і її накопиченні. Під час статевого акту чоловік виділяє близько 3,5 г насіння, в якому міститься приблизно 300000 сперматозоїдів.


СПЕРМАТОЗОЇДИ

У чоловіка виробляються сперматозоїди двох видів:
  • сперматозоїди - X;
  • сперматозоїди - Y.
Під час зачаття якийсь один сперматозоїд з'єднується з яйцеклітиною і визначає стать дитини (дівчинка, якщо з яйцеклітиною з'єднується сперматозоїд - Х, і хлопчик, якщо з яйцеклітиною з'єднується сперматозоїд - Y). Ці різні за типом сперматозоїди мають різні властивості.
Сперматозоїди - Х відрізняються овальної головкою, меншою швидкістю руху, більшою тривалістю життя, більшою силою. Меншою кількістю в порівнянні із сперматозоїдами - Y.
Сперматозоїди - Y відрізняються круглою головкою, більшою швидкістю руху, меншою тривалістю життя, більшою крихкістю, великою кількістю в порівнянні із сперматозоїдами - Х.


ЖІНКА

Жінки, володіють двома яєчниками і маткою. Яйцеклітина розростається в одному з яєчників під впливом жіночого гормону естрогену. З циклічністю раз в місяць яйцеклітина виводиться з яєчника (цей процес називається овуляцією), після чого вона рухається по фаллопієвих трубах в матку.
Якщо відбулося з'єднання зі сперматозоїдом (зачаття), то яйцеклітина починає ділитися, створюючи, таким чином, новий організм, який називається зиготою. Саме так починається дивовижне явище - розвиток вашого майбутнього малюка. Зауважимо також, що, коли жінка відчуває оргазм, її організм виділяє рідину, що має лужну реакцію. Це може сприяти з'єднанню з яйцеклітиною саме сперматозоїдів - Y, якщо виділення зазначеної рідини наступає до еякуляції.


ЯЙЦЕКЛІТИНА

В організмі жінки виділяється яйцеклітини тільки одного типу - яйцеклітини - Х. Іноді виділяється кілька яйцеклітин, і якщо кожна з них заплідниться сперматозоїдом, можливе народження двійнят чи навіть трійнят. У таких випадках кожна запліднена яйцеклітина є початком спорідненого організму братика чи сестрички з індивідуальними особливостями. Буває також, що вже запліднена яйцеклітина ділиться. Створюючи точну копію першого організму, що веде до народження ідентичних близнюків.


ЦИКЛ

Місячний цикл у жінок дуже важливий для визначення періоду овуляції. Зазвичай він становить 28 днів, але його тривалість може іноді збиватися і зменшуватися або збільшуватися навіть у однієї і тієї ж жінки.
Під впливом жіночого гормону естрогену матка розширюється, щоб створити сприятливі умови для можливого запліднення яйцеклітини. Якщо ж запліднення не відбудеться під час циклу, оболонка стінок матки відшаровується і виходить назовні менструальним потоком. Відзначимо головне:
  • перший день зазвичай самий рясний по кровотечі;
  • зазвичай кровотечі тривають близько п'яти днів;
  • 14-й день звичайно є днем ​​овуляції, якщо цикл становить 28 днів, але й це може варіюватися.
Для абсолютної впевненості жінці необхідно вимірювати і відзначати в графіці свою базальну температуру тіла протягом двох місяців. Найкраще це робити вранці, ще до того, як ви встали з ліжка. Як правило, овуляція відповідає тому дню в графіці, коли температура тіла жінки поступово падає, а потім різко підвищується приблизно на 0,5 С.
Деякі жінки відчувають хворобливі відчуття, коли яйцеклітина виходить назовні і у великій кількості виділяються гормони. Спеціальне пристосування для точного вимірювання піку викиду в кров гормонів під час овуляції можна вільно придбати в будь-якій аптеці.


ЗАЧАТИ ХЛОПЧИКА? ЗАЧАТИ ДІВЧИНКУ?

Зачать мальчика, зачать девочку, приметы пол ребенкаУ цій грі можуть бути тільки три учасники:
  • яйцеклітина - Х;
  • сперматозоїд - Х;
  • сперматозоїд - Y.
Результат має два можливих варіанти:
  • яйцеклітина - Х запліднюється сперматозоїдом - Х, що дає ХХ (зачаття дівчинки);
  • яйцеклітина - Х запліднюється сперматозоїдом - Y, що дає XY (зачаття хлопчика).


ЯК ЗАЧАТИ ХЛОПЧИКА

Ви хочете, щоб сперматозоїди - Y присутні у великій кількості і проробили шлях до яйцеклітини швидше і простіше. Для цього вам буде потрібно спочатку вирахувати час овуляції і припинити на якийсь час статеву активність. Для накопичення сперматозоїдів. Про вплив лужного спринцювання і спеціальної дієти ви прочитаєте нижче.
Щоб підвищити ймовірність зачаття хлопчика:
  • уникайте статевого акту протягом 3-4 днів до обчисленої дати овуляції. Це допоможе збільшити кількість сперматозоїдів;
  • відмовтеся від гарячих ванн і утепленого нижньої білизни для чоловіка як мінімум за тиждень до зачаття;
  • пам'ятайте, що зачаття має трапитися тільки один раз під час овуляції, протягом кількох наступних днів рекомендується користуватися презервативом;
  • пам'ятайте, що в ідеалі жінка повинна досягти оргазму раніше чоловіка;
  • насолодитеся прелюдією подовше для максимального викиду сперматозоїдів;
  • оберіть позицію, коли чоловік входить в жінку ззаду («по-собачому»);
  • пам'ятайте, що під час оргазму чоловік повинен увійти в жінку як можна глибше;
  • чоловікові слід випити чашку кави або стакан газованого лимонаду з кофеїном за дві години до зачаття, що допоможе збільшити кількість сперматозоїдів;
  • врахуйте, що після статевого акту тривалість закріплення сперматозоїдів дорівнює 20 хвилин, якщо жінка лежить спокійно;
  • постарайтеся уникнути використання штучних лубрикантів.


ЯК ЗАЧАТИ ДІВЧИНКУ

У цьому випадку ви хочете, щоб сперматозоїдів - Х було набагато більше. Вирахуйте час овуляції. Так як тривалість життя сперматозоїдів - Х довше, вам треба зробити зачаття за 3 дні до овуляції. Це означає, що виживуть в основному сперматозоїди - Х і вони ж запліднять яйцеклітину через 3 дні. Про вплив кислотного спринцювання і спеціальної дієти ви дізнаєтеся трохи згодом.
Щоб збільшити ймовірність зачаття дівчинки (для спрощення пояснення вважаємо 14-й день циклу днем овуляції):
  • здійснюйте статевий акт часто з 5-го по 8-й день циклу. У цьому випадку в спермі будуть переважати сперматозоїди - Х;
  • на 9-й, 10-й і 11-й день статевий акт здійснюйте один раз в день, прислухавшись до порад даними нижче;
  • врахуйте, що найкраща поза в даному випадку «обличчям до обличчя»;
  • зведіть прелюдію і збудження до мінімуму;
  • пам'ятайте, що під час оргазму чоловікові слід відкинутися назад і ввійти в жінку не дуже глибоко;
  • під час зачаття не використовуйте штучні лубриканти;
  • відмовтеся від сексу на 12-й, 13-й і 14-й день, а також як мінімум на ще два дні після овуляції, в іншому випадку обов'язково користуйтеся презервативами.
Міні-календар наведений нижче, допоможе вам зорієнтуватися як зачати дівчинку:
ПОНЕДІЛОКВІВТОРОКСЕРЕДАЧЕТВЕРП'ЯТНИЦЯСУБОТАНЕДІЛЯ
Частий секс для зниження кількості сперматозоїдівТак!Так!
Так!Без сексуБез сексуВ.О. Без сексуБез сексуБез сексу


  • Так! - Займайтеся сексом згідно радам, наведеним на даній сторінці.
  • В.О. - Час овуляції.
  • Без сексу - ніякого статевих зносин без запобігання, тільки з презервативами.


ВИЗНАЧИТИ СТАТЬ ДИТИНИ

У будь-якому випадку спроба визначити стать дитини приємна тому, що:
  • це зміцнює ваші відносини;
  • ви пробуєте щось нове;
  • у вас більше сексу;
  • ви обговорюєте все це разом.
Так що «Плодіться і розмножуйтеся». Тільки пам'ятайте, що кожна дитина - це подарунок його сім'ї і цілому світу абсолютно незалежно від того, якої він статі.


ЯК ВЕСТИ СЕБЕ ДО ВАГІТНОСТІ, ПІД ЧАС І ПІСЛЯ НЕЇ?

Постарайтеся вживати тільки здорову їжу, приймайте вітаміни і фолієву кислоту. Уникайте вживання алкоголю, сигарет, наркотиків, а також уступіться стресових ситуацій. Постарайтеся прочитати під час вагітності хорошу книгу. Уникайте набору зайвої ваги.
Годування груддю продовжуйте близько шести місяців. Це дуже корисно як для дитини, так і для матері. А потім постарайтеся, щоб дитина вживала в їжу високоякісну молочну продукцію (замість незбираного молока) до 16-18 місяців.
Якщо у вас є відеокамера, робіть по одній хвилині відео-та аудіозаписи щотижня, починаючи з останніх трьох місяців вагітності і до декількох років раннього віку. Переглядайте цей відеожурнал щорічно на день народження вашого малюка. Постарайтеся сповна насолодитися раннім віком дитини, так діти ростуть дуже швидко.


ДЕЯКІ ДЕТАЛІ

Увага! До того, як робити будь спринцювання, яке може вплинути на мікрофлору вашої піхви, необхідно проконсультуватися з лікарем, гінекологом або акушером.
Лужне вагінальне спринцювання безпосередньо перед статевим актом (що може посприяти зачаття хлопчика): дві столові ложки соди на кухоль кип'яченої води (воду слід спочатку закип'ятити, потім остудити до кімнатної температури) змішати в продезінфікувати посудині для спринцювання. Склад придатний до використання протягом двох годин.
Кислотне / оцтове спринцювання безпосередньо перед статевим актом (що може посприяти зачаття дівчинки): дві столові ложки оцту на літровий кухоль кип'яченої води. Змішати в продезінфікувати посудині для спринцювання. Склад придатний до використання протягом двох годин.
Харчування майбутньої мами має включати багато продуктів, що містять калій і натрій, в тому числі овочів, м'яса, солі (трохи), риби, бананів і шоколаду (не дуже багато!), За місяць до спроби зачаття хлопчика. А за місяць до спроби зачати дівчинку потрібно включити в свій раціон багато продуктів містять кальцій і магній, таких, як, наприклад, молоко, сир, каші, квасоля і горіхи.
Вплив особливого харчування саме незначне зі всіх впливів, описаних тут. Найголовніше загальне правило - це дотримуватися здорового харчування в період, коли ви хочете завагітніти.


ПРИКМЕТИ НА СТАТЬ ДИТИНИ

  • Зачать мальчика, зачать девочку, приметы пол ребенка Якщо серцебиття вашої дитини часте, то це дівчинка, а якщо повільне, то хлопчик.
  • Якщо майбутній мамі хочеться солодкого, то це дівчинка, якщо ж хочеться кислого, це хлопчик.
  • Якщо живіт збільшується в напрямку вгору, це дівчинка; якщо в напрямі вниз, хлопчик.
  • Якщо майбутній мамі часто хочеться спати, це буде дівчинка, якщо, навпаки, вона сповнена енергії, хлопчик.
  • Якщо дитина штовхається внизу живота, це дівчинка; якщо штовхається ближче до верху живота, це хлопчик.
  • Якщо майбутня мама краще спати на правому боці, значить, вона чекає на дівчинку, коли ж їй подобається спати на лівому боці, вона чекає хлопчика.
  • Якщо волосся в бабусі пофарбовані, значить, буде дівчинка, якщо ж просто сиві, хлопчик.
  • Якщо у майбутньої мами живіт розростається більше в сторони, значить дівчинка, якщо ж збільшується вниз і вгору, це хлопчик.


ГРАФІК ОВУЛЯЦІЇ

1.Іспользуйте спеціальний термометр, який можна придбати в будь-якій аптеці, для вимірювання вашої базальної температури тіла.Заведіть спеціальний бланк для відміток щоденних показань.
2.Ізмеряйте температуру в один і той же час щоранку перед тим, як ви встаєте з ліжка. Ведіть цей облік протягом двох місяців.
3.В.О. - Час овуляції настає тоді, коли легке зниження температури передує раптового її підвищення (на 0,5-1 С).
4.Обичний овуляція буде відбуватись за 14 днів до початку нового циклу. Наприклад, цикл складає 28 днів, овуляція проходить на 14-й день циклу (28 - 14 = 14); якщо цикл становить 34 дні, то овуляція доводиться на 20-й день (34 - 14 = 20).
Також необхідно відзначити, що під час овуляції спостерігається підвищене виділення вагінальної змащення


ПОПЕРЕДЖАЄМО ЧИТАЧІВ

Укладач цієї статті, не бере на себе яку б то не було відповідальність за ускладнення, які прямим або непрямим чином пов'язані з використанням рад, даних вище. У зв'язку з тим, що укладач багато речей упросив для простоти їх розуміння, можлива неоднозначна інтерпретація сказаного. Укладач не дає професійну медичну консультацію, а тільки радить - вирішуйте приймати або не приймати поради, слідувати тому, про що ви прочитали чи не слідувати, можете лише безпосередньо ви.
Якщо у вас не виходить взагалі завагітніти, тоді вам не слід робити нічого такого, що може знизити кількість сперматозоїдів, тому що це зводить вашу можливість зачати дитину нанівець. Кількість сперматозоїдів може бути на час знижено, якщо ви пробуєте зачати дівчинку.
Якщо ваш місячний цикл щодо нестійкий, може виникнути ряд складнощів з виконанням рад по зачаттю дівчинки, даних тут, так як овуляція може наступити кілька раніше, ніж ви цього очікували.
У будь-якому випадку вам слід проконсультуватися щодо всього, що описано у вашого гінеколога, терапевта чи акушера.