воскресенье

Календар зачаття


КАЛЕНДАР ЗАЧАТТЯ ДИТИНИ: ЯК РОЗРАХУВАТИ?

календарь зачатияКалендар зачаття - це зручна річ, яка дозволяє жінці стежити за своїм менструальним циклом, а саме - визначати небезпечні і безпечні дні в плані можливої ​​вагітності. Календар зачаття дитини являє собою форму, в яку необхідно ввести перший день останньої менструації, програмка ж за допомогою різних квітів показує які дні найбільш «плідні».Спробуйте, календар зачаття розрахувати дійсно дуже просто!
Для кращого розуміння того, як влаштована програма, ми наведемо основні фактори, які враховувалися при її створенні.
1. У абсолютної більшості жінок овуляція (єдиний день у місяці, коли яйцеклітина готова до запліднення) настає приблизно в середині циклу. Подивіться в календар зачаття - день овуляції (рівно середина менструального циклу), а також декілька днів до і після неї виділені помаранчевим і зеленими кольорами.
2. Запліднення яйцеклітини не може відбутися в дні менструації, а також в самому кінці циклу. Ці «безпечні» дні представлені рожевим кольором (див. календар зачаття дитини).
Перевірити точність отриманих даних ви також можете за допомогою спостереження за своїм станом в період овуляції.
1. Помітно збільшиться кількість виділень з піхви.
2. Посилиться лібідо (статевий потяг).
3. Ви можете помітити стрибок базальної температури (вимірюється в прямій кишці), але тільки якщо ви заздалегідь будували графік.
4. Тест на овуляцію (можна придбати практично в будь-якій аптеці) показує позитивний результат.
5. Можуть з'явитися короткочасні, ниючі болі в області матки і яєчників.
6. Лікар за допомогою ультразвукового дослідження виявляє ознаки того, що сталося виходу яйцеклітини з яєчника.
Свій календар зачаття розрахувати ви можете прямо зараз! Введіть точні дані про початок критичних днів (точну дату) і через пару секунд отримаєте необхідну інформацію. Зауважте, що з отриманими даними можна вірити на всі 100%, все ж, наш організм - це велика загадка, і вплинути на процеси в ньому можуть будь-які «дрібниці», на зразок стресу або зміни місця проживання.
Зауважте також, що овуляція відбувається не кожен цикл. У кожної жінки в репродуктивному віці мінімум 2 циклу в рік «безплідні».