воскресенье

Тест на вагітність позитивний


ТЕСТ НА ВАГІТНІСТЬ +



тест на беременность положительныйТест на вагітність позитивний! Ви шалено щаслива ... Ну або проста щасливі ... Швидше раді, чим ні ... Ну хто його знає! Емоції майбутніх мам схожі на вагончик, що котиться по американських гірках. Настрій стрибає, злітає в небо і ухає в прірву в лічені секунди. І ви ніяк не можете зрозуміти, як же насправді ставитеся до звістки про свою вагітність. Заспокойтеся! Це нормально - переживати змішані почуття, дізнавшись про насування материнство. 


ВІД СУМНОГО ДО СМІШНОГО

Цілком природно, що ваше ставлення до материнства, навіть запланованого і довго очікуваному, двояко. Ви зіткнулися з чимось новим, незвіданим і ... невідомим. Жінці, яка чекає первістка. Завжди важко повірити, що все, про що вона до цих пір тільки читала і чула, станеться саме з нею. Що це її скоро зможуть називати «мама».
Ваш організм, фігуру. Стиль життя, раціон, розпорядок дня, навіть роль в суспільстві і соціальний статус очікують зміни. Чудові ... і не дуже ... Тому ваша реакція дрейфує в діапазоні від радісного збудження до неспокою.
А ще (і це вже чиста наука) в коливаннях настрою винні ... гормони. Організм майбутньої мами виробляє їх набагато більше, ніж раніше. І вони впливають на все: настрій, енергію, апетит.
Ви співаєте від радості, побачивши перші бруньки на деревах, а через хвилину плачете ридма, тому що не можете знайти ключі від квартири вже цілих дві хвилини? Спокій, тільки спокій! Такі перепади настрою цілком природні і зрозумілі.


СТРАХИ ВАГІТНОЇ

Ви можете хвилюватися, не уявляючи, яким буде життя з малюком. Адже ви ще точно не знаєте, як змінюється світ молодої мама, але зате вже точно знаєте, що він змінюється. А неминучі різкі зміни життя схвилюють кого завгодно, не тільки тендітних майбутніх мам.
Інша причина для переживань - зміни вашого тіла. Звичайно, як не хвилюватися! Мало знайдеться жінок, яких не хвилює перспектива набрати вагу, втратити привабливість, які не побоюються, що не зможуть відновити свою фігуру «добеременному періоду».
Ми, природно, перебуваючи в здоровому розумі й твердій пам'яті, не будемо намагатися вас переконати. Що ці підозри безпідставні і з вашим тілом нічого не відбувається. Ваше тіло дійсно змінюється і під час вагітності, і після неї.
Але якщо у вас збалансований, здоровий режим харчування і рухливий (в міру приписів лікарів) спосіб життя, ви наберете необхідну вагу і втратите його після народження малюка. І, між іншим, маса чоловіків знаходять фігури вагітних дуже сексуальними.
Багато хто боїться болю при пологах, що цілком природно. Покоління наших попередниць постаралися, щоб вселити нам генетичний страх перед пологами. Однак сучасна наука винайшла не тільки Інтернет, надзвукові літаки і посудомийну машину, але і безліч способів управляти болем під час пологів. У наш час на відміну від століття кам'яного терпіти нестерпні муки зовсім не обов'язково.
Поговоріть зі своїм лікарем, дізнайтеся про групи для вагітних. Де вивчають спеціальні вправи, які полегшують біль при пологах.Пройшовши повний курс підготовки, ви будите не тільки добре інформовані, але й впевнені у своїй здатності спокійно перенести і сутички, і самі пологи.
Іноді навіть невелика біль або засмучення можуть налякати: щось іде не так! Головне - не панікувати заздалегідь. Організм майбутньої мами штука така: якщо сьогодні ви відчуваєте себе жахливо, завтра все може бути нормально.


Я - МАМА?

тест на беременность положительныйІноді жінка опиняється наодинці зі своїми переживаннями. Близьким важко її зрозуміти. Майбутнім татам рідко властива різка зміна настроїв. Ні, звичайно, майбутній батько може, наприклад, почати забивати в стіну цвях, весело сміючись і розповідаючи анекдоти. А потім різко засмутитися і навіть впасти в гнів.Всього-лише через те, що потрапив собі по пальцю.
Але, якщо подібні класичні випадки не враховувати, майбутні тата зазвичай ведуть себе рівно. Зате на переживання дружин вони можуть реагувати надто нервово. Так як не розуміють їх, не підозрюючи ні про «вини» гормонів, ні про страхи дружини.
Часто не розуміють майбутніх мам та інші родичі. Навіть мами і свекрухи, які вже призабули «як це було» у них самих. І тому свято вірять, що молода жінка повинна постійно просто стрибати від щастя вже лише тому, що очікує первістка.
А вам, природно, здається неправильним те, що ви переживаєте не тільки належну радість, але і зовсім неналежне занепокоєння.Почуття провини за ці «негідні» хорошою матері почуття засмучує вас ще більше.
Але ви можете бути незадоволені і відсутністю належного хвилювання. А ще вагітні можуть несподівано втрачати енергію, швидко втомлюватися, відчувати лінь, сонливість, слабкість. Причина всіх цих змін - малюк. Ви покладаєте провину на нього - і тут же самі соромитесь подібних «крамольних» думок.
Важливо дозволяти собі переживати всі ці емоції. І не судити себе: це я повинна, а це - не повинна відчувати. Ведіть щоденник із записами про ваші емоційних перепадах. Так ви не тільки розберетеся в собі, але і зумієте відволіктися і зосередитися. Тільки будьте чесні наодинці з собою. Напишіть, чого вам справді хочеться в даний момент. Не хвилюйтеся, що вас засудять чи що Ви засмучені кого-небудь: чоловіка, маму, власної дитини. Проводьте півгодини на самоті, заповнюючи щоденник так часто, як вам зручно: щодня, тричі на тиждень, кожне неділю.


РЕЦЕПТИ ДЗЕН

  • Важливо, щоб чоловік був попереджений про ваших перепадах настрою. Заздалегідь розкажіть йому про можливі «сюрпризи», щоб вони такими не стали. І попросіть бути терплячим «в разі чого». Як правило, загадкове слово «гормони» лякають чоловіків, змушуючи їх проявляти невластиву сильній статі чуйність. Спритна майбутня мама має навіть унікальну можливість свідомо вередувати, звалюючи всю вину на примхи організму.
  • Тренуйтеся в розумних межах. «Розумні» - це дозволені лікарем. Обов'язково проконсультуйтеся з ним з цього приводу. Ще до вагітності дуже важливо зміцнювати м'язи живота. Чим вони міцніші, тим легше буде виносити дитину і тим краще буде виглядати живіт після пологів. Але і зараз руху вам як і раніше необхідні. Користь принесе навіть проста ходьба! У гарну погоду відмовтеся від десяти хвилин в задушливому автобусі або метро заради півгодинної прогулянки пішки. До того ж фізичні вправи виробляють гормони, що піднімають настрій.
  • Спілкуйтеся з природою. Поїдьте на дачу, сходіть в парк або хоча б просто вийдіть на вулицю, на свіже повітря. Ви просто зобов'язані викроїти час для спілкування з природою! Ця зустріч зараз вам дасть набагато більше, ніж зайву годину, проведений за офісним комп'ютером. Ви зможете розібратися в собі, а може, і «поспілкуватися» з майбутнім малюком.
  • З часів кам'яного віку найстрашніша річ на світі - невідомість. Так що досконально дізнайтеся про все, що чекає вас в найближчі 9 місяців. Дізнавшись, ви зрозумієте, що все майбутнє, включаючи самі пологи, не так страшно! Обговоріть з лікарем навіть найменші причини для занепокоєння. Ви повинні знати напевно, що дійсно небезпечно, а що - лише результат вашої помисливості.
  • Намагайтеся й самі заспокоїти себе. Медитуйте або займайтеся аутотренінгом. Можна - традиційним: «Я - найчарівніша та найпривабливіша ... майбутня мама», «Все буде ХО-РО-ШО!» Або спробувати щось нетрадиційне кшталт: «Я вірю у справедливість пристрої цьому всесвіті! Вищий Космічний Розум подбає, щоб усе було так, як потрібно ».