воскресенье

Токсоплазмоз у вагітних


ТОКСОПЛАЗМОЗ

токсоплазмоз у беременныхТоксоплазмоз - паразитарне захворювання. Людина заражається, як правило, від кішок при контакті з їх виділеннями, через забруднену воду, брудні руки.
Факторами ризику зараження токсоплазмозом є проживання в сільській місцевості, контакт з кішками, звичка пробувати сирий м'ясний фарш, вживання в їжу напівсирого м'яса.
токсоплазмоз симптоми у вагітних
Захворювання токсоплазмозом може протікати безсимптомно, а може супроводжуватися підвищенням температури, головним болем і болем у м'язах, появою висипки на шкірі. Важкі форми токсоплазмозурозвиваються тільки при зниженні імунного захисту організму.
У жінок токсоплазмоз може бути причиною розвитку запального процесу матки, придатків з тривалим перебігом, що не піддається звичайному лікуванню. Все це може призводити до розвитку безпліддя через запального процесу або гормональних порушень.
При зараженні вагітної жінки внутрішньоутробне інфікування плода відбувається приблизно в 50% випадків. Токсоплазмоз у вагітнихможе бути причиною переривання вагітності в ранні терміни, народження дітей з вадами розвитку головного, спинного мозку та інших органів, а також загибелі плоду.
Після народження у інфікованих новонароджених часто виявляються затримка розумового розвитку та інші прояви ураження нервової системи, порушення зору, слуху. Причому захворювання може проявитися в більш старшому віці (після 5 років).

1 коммент.:

jacsinkadel комментирует...

The best slots for you - JamBase
There are a handful of these, so you can enjoy one for 속초 출장마사지 a 목포 출장마사지 very reasonable price and try 상주 출장마사지 it out for free. There is a very 강릉 출장샵 good game and there are lots 용인 출장마사지 of bonuses available.